logo

Könyvtár

Önálló honlapunk elérhető innen


KÖNYVTÁR :

H: 12.00 - 16.00
K: 12.00 - 16.00
SZ: 12.00 - 16.00
CS: 12.00 - 16.00
P: 12.00 - 16.00

SZ: 15.00 - 18.00



A közösségi energiaudvar termelési adatai:



 

Anyák napjával egybekötött évzáró ünnepség a Felhőcske csoportban PDF Nyomtatás
2024. május 14. kedd, 07:55
Május 10-én a Felhőcske csoport anyák napjával egybekötött évzáró ünnepségét tartottuk az óvodában. A középső csoportosok dalos játékokkal, versekkel búcsúztak a nevelési évtől. Műsoruk végén a gyermekek édesanyjukat egy szál virággal és saját kezűleg készített ajándékkal köszöntötték. Képek az ünnepségről
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
"Virágos zöld vármegye" program PDF Nyomtatás
2024. május 09. csütörtök, 13:18

Május 7-én délelőtt „virágos zöld vármegye” program valósult meg óvodánkban a BORA 94 Nonprofit Kft. részvételével és koordinálásával. A játszóudvaron vérszilvafát, a virágládákba és a cserepekbe pedig hortenziákat, muskátlikat, levendulákat ültettek a gyerekek. A növények gondozásában az óvodások folyamatosan részt vesznek, hogy környezetünk még szebb és virágosabb legyen. Köszönjük Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzatának, hogy részesei lehettünk a programnak! Képekért kattintson ide!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Anyák napjával egybekötött évzáró ünnepség - Csillag csoport PDF Nyomtatás
2024. május 06. hétfő, 13:32
A Csillag csoport az anyák napjával egybekötött évzáró ünnepségét május 3-án tartotta. A gyerekek vidám kis műsoruk végén édesanyjukat egy szál virággal és ajándékkal köszöntötték. Képekért kattintson ide!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Májusfa állítás PDF Nyomtatás
2024. április 30. kedd, 13:47
Hagyomány nálunk, hogy május 1-je előtt a fiúk az óvoda udvarán májusfát díszítenek. Idén is így történt. Mindhárom csoport feldíszítette saját májusfáját. Képekért kattintson ide!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Föld napja 2024. PDF Nyomtatás
2024. április 26. péntek, 13:28
Április 22-án ünnepeljük a Föld napját. E jeles nap kapcsán a Csillag csoportban a gyerekek megismerkedtek a földgömbbel, megfigyelték a víz és a szárazföld arányát, majd minden gyermek megfestette saját földgömbjét. Beszélgettek a földigiliszta hasznosságáról és figyelemmel kísérték, hogyan keveri össze a föld rétegeit. A Felhőcske csoport tevékenységei is a Föld napja jegyében zajlottak. Beszélgettek a Föld bolygóról, elképzelték, megnézték hogyan néz ki, megbeszélték, hogyan védhetjük meg rajta az életet. Közös munkával megfestették a Földet. Szép, virágzó tavaszi fákat is készítettek, majd minden gyermek elültetett egy virághagymát, melyet folyamatosan gondoznak. Az elalvás előtti mese - melynek címe: Hogyan hagyták el a jó dolgok az embereket? - zárta a Föld napi programot. A „zöld nap” kapcsán a Szivárvány csoportban különféle érdekes tevékenységeknek lehettek részesei a gyerekek. A hét első felében a festés kapott főszerepet, a gyerekek közösen készítettek egy plakátot, melyet saját tenyérlenyomatukkal díszítettek. Készítettek még sóliszt gyurmából nyakláncot, melyet maguk festettek ki. Paprikamagot is ültettek, valamint a digitális táblán a Föld napjával kapcsolatos fejlesztő és ismertető játékokat játszottak. Képekért kattintson ide!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
« ElsőElőző12345678910ElőreUtolsó »

Oldal 1 / 99

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme, cc top level domain. Valid XHTML and CSS.