logo

Könyvtár

Önálló honlapunk elérhető innen


KÖNYVTÁR :

H: 12.00 - 16.00
K: 12.00 - 16.00
SZ: 12.00 - 16.00
CS: 12.00 - 16.00
P: 12.00 - 16.00

SZ: 15.00 - 18.00



A közösségi energiaudvar termelési adatai:



 

Szülős munkadélután a Felhőcske csoportban PDF Nyomtatás
2024. február 09. péntek, 14:07
Február 8-án a Felhőcske csoportban is megrendezése került a farsangi szülős munkadélután. A csoport létszáma még hiányos volt, de az óvodába járó gyerekek szülei kivétel nélkül részt vettek a programon és szívesen tevékenykedtek gyermekeikkel. A munkadélutánon textilből és ping-pong labdából bohócok készültek, melyeket aprószemű magvakkal tömtek meg és gumiszalagot erősítettek rájuk, így tudtak ugrálni. Ezek után farsangi szemüveg készítése színesítette a programot. A délután zárásaként egy kis csipegetés és szörpivás következett. Az elkészült munkákat boldogan vitték haza a gyerekek. Képek a munkadélutánról
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Farsang 2024. PDF Nyomtatás
2024. január 31. szerda, 14:47

Az idén is nagy várakozás és készülődés előzte meg a farsangi karnevált, intézményünk minden csoportjában. A várva várt nap reggelén a kicsik és nagyok gyönyörű jelmezekben érkeztek. A tízórai után együtt ünnepeltünk a hangulatosan feldíszített tornateremben. Minden csoport felvonult, a gyerekek bemutatták jelmezüket, majd kis verssel, dallal szórakoztattuk egymást. A táncikálás után az intézmény alapítványának jóvoltából Sanyi bohóc fokozta a jó hangulatot. Miután mindenki kellemesen elfáradt, jólesett az ebéd - a finom farsangi fánk. Képekért és videokért kattintson ide!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Farsangi munkadélután a Szivárvány csoportban PDF Nyomtatás
2024. január 26. péntek, 13:00

Január 25-én a Szivárvány csoportban tartottunk farsangi szülős munkadélutánt. A gyerekek a szülők segítségével farsangi szemüveget készítettek, amelyet tollakkal és csillámporral díszíthettek, majd saját arcukról készült fotójukat bohóccá varázsolhatták. Képek a munkadélutánról

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Farsangi munkadélután a Csillag csoportban PDF Nyomtatás
2024. január 23. kedd, 14:15

Január 22-én a Csillag csoportba járó gyermekek és szüleik közös barkácsoláson vettek részt. A munkadélutánon a közelgő farsangra készülve állatos fejdíszt készítettek és farsangi szemüveget díszítettek, melyeket a gyerekek hazavihettek. Képekért kattintson ide!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Karácsony 2023. PDF Nyomtatás
2023. december 15. péntek, 13:40

Intézményünkben december 15-én délelőtt tartottuk karácsonyi ünnepségünket. Adventi koszorúnk negyedik gyertyájának meggyújtása után a Szivárvány csoport "A kis girbe-görbe fenyő" című mesével varázsolt ünnepi hangulatot. Ezt követően az aulában feldíszített karácsonyfa alatt minden csoport megkereste saját ajándékát és a gyerekek boldogan vették azokat birtokba. Köszönjük a Bükkábrányi Napsugaras Napokért Alapítvány ajándékvásárláshoz nyújtott anyagi támogatását! Képekért kattintson ide!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
« ElsőElőző12345678910ElőreUtolsó »

Oldal 3 / 98

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme, cc top level domain. Valid XHTML and CSS.