logo

Könyvtár

Önálló honlapunk elérhető innen


KÖNYVTÁR :

H: 12.00 - 16.00
K: 12.00 - 16.00
SZ: 12.00 - 16.00
CS: 12.00 - 16.00
P: 12.00 - 16.00

SZ: 15.00 - 18.00



A közösségi energiaudvar termelési adatai:



 

Szülős munkadélután a Szivárvány csoportban PDF Nyomtatás
2023. október 20. péntek, 07:05
Csütörtökön a Szivárvány csoportban is megtartottuk az őszi szülős munkadélutánt. Kétféle tevékenységgel vártuk a résztvevőket. Az egyik asztalnál őszi falevelek felhasználásával ajtódísz készült, a másik asztalnál pedig lámpásokat készítettek a gyerekek és szüleik. Az elkészült lámpásokat egy következő program során fogjuk használni. A munkadélutánon mindenki aktívan tevékenykedett, szép ajtódíszek és lámpások készültek. Nagyon jól érezte magát mindenki! A délután folyamán készült képeket ide kattintva megtekintheti!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Őszi munkadélután a szülőkkel a Felhőcske csoportban PDF Nyomtatás
2023. október 19. csütörtök, 10:30
A Felhőcske csoport őszi szülős munkadélutánján kétféle tevékenység várta a résztvevőket. Az egyik asztalnál őszi termésekből - dióból, gesztenyéből, fűszerekből - mókuskát készítettünk, melyet haza is vihettek a gyerekek. A másik tevékenység során - színes papír felhasználásával - "süni mécses" készült. A mécsesek jelenleg a csoportszobát díszítik, de egy későbbi program során felhasználjuk még azokat. A munkadélutánon a kicsik és a nagyok is aktívan tevékenykedtek, jól érezték magukat. Képek a munkadélutánról itt!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Beszoktatás PDF Nyomtatás
2023. október 18. szerda, 09:00
Befejeződött a Csillag csoportos gyermekek beszoktatása. Képekért kattintson ide!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Őszi szülős munkadélután a Csillag csoportban PDF Nyomtatás
2023. október 18. szerda, 06:17
Október 16-án szülős munkadélutánt tartottunk a Csillag csoportban. A kiscsoportosok - szüleik segítségével - só-liszt gyurmából sünit és csiga-bigát formáztak, majd őszi lámpást készítettek. A lámpások jelenleg a csoportszobát díszítik, de egy későbbi program során még nagy hasznunkra lesznek. Képek a munkadélutánról
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Állatok világnapja - Szivárvány csoport PDF Nyomtatás
2023. október 12. csütörtök, 12:15
Október első hete a Szivárvány csoportban is az állatokról szólt. Hétfőn két vendég érkezett a csoportba: Bori a teknősbéka, valamint Kiwi a szakállas agáma. A két különleges állatról érdekes információkat tudhattak meg a gyerekek, megsimogathatták őket. A következő nap építőkockákból állatkertet építettek, majd a gyerekek a mesetábla segítségével meghallgatták a Lókötő róka című mesét, majd eljátszották ők is. Szerdán az interaktív táblán különféle állatos fejlesztő és ismertető játékot játszottak. A hét során a gyerekek rókákat festettek, majd mondókát tanultak a háziállatokról. Pénteken a tiszaderzsi Kenguruparkba látogattak el, ahol a kengurukat testközelből csodálhatták meg. A parkban találkozhattak még a gyerekek alpakákkal, papagályokkal, struccokkal, kecskékkel. Képekért kattintson ide!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
« ElsőElőző12345678910ElőreUtolsó »

Oldal 5 / 98

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme, cc top level domain. Valid XHTML and CSS.