logo

Könyvtár

Önálló honlapunk elérhető innen


KÖNYVTÁR :

H: 12.00 - 16.00
K: 12.00 - 16.00
SZ: 12.00 - 16.00
CS: 12.00 - 16.00
P: 12.00 - 16.00

SZ: 15.00 - 18.00



A közösségi energiaudvar termelési adatai:



 

Digitális Témahét 2023. kisfilm PDF Nyomtatás
2023. május 08. hétfő, 08:03
Intézményünk nagycsoportja az idei évben is csatlakozott a Digitális Témahéthez. Ezúton tesszük közzé a projekt megvalósítása született fotókból összeállított kisfilmünket, melyet ide kattintva tud megtekinteni.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
"Vigyázz a madárra..." PDF Nyomtatás
2023. május 02. kedd, 12:12

 

Óvodánk „jó gyakorlata” a környező világ tevékeny megismerése óvodánk nagycsoportjában a környezetünk megismertetése a gyermekekkel, környezettudatos magatartás közvetítése, elsajátítása a tevékenységek végzése közben. A gyermekek környezettudatos magatartásának alakítását, a természeti környezet felfedezését, ezen belül a projektben környezetünk madarainak megfigyelését, védelmét terveztük és valósítottuk meg a komplex tevékenységek által, a teljes napi életet átfogó ismeretszerzésben valósult meg. A tevékenységekhez rendeltük a még sokoldalúbb ismeret és tapasztaltszerzés érdekében a digitális eszközöket, tartalmakat.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Bővebben...
 
Digitális Témahét 2023. PDF Nyomtatás
2023. május 02. kedd, 08:02
Intézményünk ebben az évben is csatlakozott a Digitális Témahéthez. Ezúton osztjuk meg Önökkel a projektünkről készült kisfilmet, melyet ide kattintva tudnak megtekinteni.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Óvodába hívogató, bölcsődébe csalogató nyílt nap PDF Nyomtatás
2023. április 26. szerda, 13:12
Április 26-án óvodába hívogató, bölcsődébe csalogató nyílt napot tartottunk intézményünkben. Meghívásunkra sok szülő érkezett leendő bölcsődés és óvodás gyermekével, akiket a mai napon már be is írattak hozzánk. A tornaszobát a kicsik számára „játszóházzá” alakították át az óvó nénik, ahol kedvükre válogathattak a felkínált tevékenységek közül. A nyílt napon a bölcsőde és az óvoda helyiségei is bemutatásra kerültek és a szülők választ kaptak felmerülő kérdéseikre. Vidám, önfeledt játékkal telt ez a néhány óra.
Képek a nyílt napról
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Föld napja 2023. PDF Nyomtatás
2023. április 21. péntek, 13:33
A Föld napját április 22-én ünnepeljük, így az óvodai csoportokban a heti tevékenységek is a jeles naphoz kapcsolódtak. A CSILLAG csoportosok szilvafát ültettek az óvoda udvarára. Faültetés közben megfigyelték a tavaszi ébredő természetet, bogarakat, a földben élő élőlényeket. Beszélgettek a földigiliszta hasznosságáról, majd gyurmából meg is formázták azokat. Az előző napokban elültetett növényeiket folyamatosan gondozzák, locsolják a gyerekek. A SZIVÁRVÁNY csoportban a gyerekek a földgömb segítségével a Föld bolygóval ismerkedtek. A szárazföld, óceán, tenger, hegy, domb sarkvidék fogalmakkal bővült a szókincsük, ezeket meg is keresték. Kisfilmet néztek meg a környezetvédelemről és az újrahasznosításról, majd a megszerzett ismeretek segítségével a digitális táblán feladatokat oldottak meg. Képeket válogattak az alapján, hogy hasznos vagy káros a Föld számára a kép tartalma, valamint memória játékot is játszottak. A héten a középső csoportosok szabadon választhattak a színezés és a mozaik kép ragasztása között. A FELHŐCSKE csoportban arról beszélgettek, hogy milyen fontos a Föld bolygó, ami az otthonunk és azt is megbeszélték, miért és hogyan kell vigyázni rá. Kirakóverseny rendeztek két csoportban, ahol a Föld képét rakták ki a gyerekek puzzle-darabokból. Közlekedési eszközöket válogattak – a „mosolygós Földhöz” kerültek azok az eszközök, melyek nem szennyezik azt, a „sírós Földhöz” pedig azok, melyek környezetszennyezőek. A délelőtt folyamán a nagycsoportosok a Sályi-patakhoz kirándultak, amely kellemes élményt nyújtott mindenkinek. Képekért kattintson ide!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
« ElsőElőző12345678910ElőreUtolsó »

Oldal 8 / 98

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme, cc top level domain. Valid XHTML and CSS.